Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı konferans salonunda geniş katılımla gerçekleşen Ekim ayı ilçe divanına ilçe yönetim kurulu başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları yönetimi, mahalle başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda milli görüşçü katıldı.

İlçe Başkanı Nurettin Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan ilçe divanında, Gebzeli milli görüşçüler yeniden Gebze Belediyesi’ni almak için söz verdi.

 

ROZETİ İL DİVANINDA TAKACAĞIZ

Birim başkanlarının aylık raporlarını sunmasının ardından, mahalle temsilcileri de Ekim ayı içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında divana katılanları bilgilendirdi. Raporlarının okunmasının ardından kapanış konuşması için kürsüye gelen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Elhamdülillah her geçen divanlarımızda sayımız artıyor. Salonumuz tamamen doldu bundan sonra ki divanlarımızı yaparken bu salonumuz almayacak. Saadet Partisi’nin tekrar cazibe merkezi haline geldiğinin en net görüntüsü budur. Biz çalışıyoruz ve Cenab-ı Allah’ta çalışmamızın karşılığını veriyor.

Biz çalışmaktan sorumluyuz, zaferden değil. Safımızın, duruşumuzun nerde olduğu önemlidir. Hakkın yanında mı yoksa rantın yanında mı? Görüyorum ki halkımız artık hakkın yanında yer alıyor. Bu divanımızda teşkilatımıza katılımlar oldu. Bu kardeşlerimizin rozetlerini inşallah ayın 24’ünde gerçekleştireceğimiz il divanımızda takacağız.

İçlerinden birisini Gebze halkı çok yakından tanıyor. Yıllarca Fatih Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı yapan Muhammed Baytuğan ağabeyimizdir” dedi.

İNANÇ VARSA İMKAN DA VARDIR

Gebze Belediyesi’ni almak için bu ilçe divanından sonra tüm işleri bırakıp bu hedefe kilitlenmek zorunda oldukları ifade eden Başkan Çelik, “Bu saatten sonra büyük, küçük demeden belediyeyi almak için çalışmalıyız. Tüm hesaplarımızı 30 Mart 2014 sonrasına bırakmalıyız. Tüm teşkilat ve birimler olarak düğünümüze hazırlanıyoruz.

Herkes kendisi evleniyormuş gibi, evlatları evleniyormuş gibi listesini hazırlayacak ve 30 Mart günü Gebze’de 100 bin oyla Gebze Belediyesini alacağız. Biz bunu daha önce yaptık. Gebze de iktidar partisi hariç hiçbir parti 100 bin oy alabileceklerine inanmıyor.

Biz inanıyoruz çünkü o cevher bizde var. Biz bunu daha önce yaptık. Yeniden yapacak güçteyiz. İnanıyoruz inanç varsa imkanda vardır. Şimdi bize kalan çok çalışıp bunu tekrar başarmaktır” dedi.