31 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kocaeli’de ilçe belediye başkanları geçtiğimiz aylarda ilan edilmişti. AK Parti Gebze’de mevcut Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile yola devam dedi. Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Zinnur Büyükgöz bugün Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla yeni döneme dair seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaştı.

YOĞUN KATILIM
Gerçekleşen programa, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, MHP KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“GEBZE’NİN YOLU BUGÜNE KADAR OLDUĞUNDAN DAHA DA AÇIKTIR”
Programda konuşan Zinnur Büyükgöz: “her konuda sağlam işler yaparak Gebze’nin şehircilik alt yapısını sağlamlaştırdık. Bu sağlam işler gün geçtikçe hayatımızı daha da kolaylaştıracak. Şehircilik mimari ile kurulan yapılan normal yaşamı kolaylaştırandır. Şehir planlayıcı olarak da görev aldık. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları yapılar, hizmetler için sağlam alt yapısını geliştirmektir. Her konuda alt yapısını geliştirdik. Gebze’de mülkiyet sorunu yok denecek kadar azdır. Tapuların çoğu teslim edilmiştir. Hiç tapusu olmayan 4 bine yakın vatandaşımızın tapuları teslim edildi. Daha güçlü ve daha güzel bir Gebze’nin yolu bugüne kadar olduğundan daha da açıktır.


“KENTSEL YENİLENME İÇİN TAM ZAMANIDIR”
Bütün kurumlarımızla uyum içinde çalıştık. Uyumun bereketini Gebze’ye sunduk. Önümüzde ki süreçte rotamız kurumlarımızla uyumdur. Uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bakanlıklarımız ve büyükşehrimiz uyum içinde çalışacağız. Kentsel yenilenme için tam zamanıdır. İmar aly yapısı tamamlanmış bir Gebze’de artık durmak yok. Hızla kentsel yenilenmeyi başarmamış lazım. Kültür sanatı, sporu ve eğitimi geliştirmenin tam zamandır. Hazırladığımız bütün projelerimizi de yine onların desteğiyle hazırladı. Polemik siyaseti yapmadık yapmayacağız. Gerçek vaatler sunduk sunmaya devam edeceğiz.

“320 DAİRELİK TOPLU KONUT ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ”
83 tane başlıktan bahsedeceğiz ama 230’a yakın eser hizmet devam edecek. 35 bin insanın tapusunu teslim etik dedik. Kalan bölümleri de önümüzde ki dönemde inşallah bu dönemin sonunda Gebze ilçe sonunda imara dair hiçbir problemi bırakmak niyetinde değiliz. Bu yeni dönem deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşümü ve yenilenmenin dönemi olacak. 320 dairelik toplu konut çalışması Kirazpınar bölgesinde yapacağız. 18 Kırsal Mahallelerde yeni imar yolları yapılacak. Yeni Gebze TEM’in kuzeyinde doğacak”