Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençler hakkında bulunduğu eşcinsel içerikli skandal ifadelerine tepkiler devam ederken toplumun yeteri kadar tepki göstermediği iddia edildiği bir haber, bugün bazı basın kuruluşlarında satırı satırına aynı cümleler ile kullanıldı.

BU HABER HAMZA ŞAYİR'İ AKLAR MI?

Ulusal basında yer alan bölgede büyük tepkilere neden olan Hamza Şayir'in, vatandaşlarını eşcinsellikle suçlayan ''gay'' açıklamalarını görmeyen bazı basın kuruluşları kendilerine servis çekilen ''Dilovası Halkı İlgi Göstermedi'' başlıklı haberde; ''Siyasi partilerin bir haftadır sosyal medyadan, seçmenlerini tek tek telefonla arayarak yaptıkları çağrıya üyeleri ve Dilovası halkı ilgi göstermedi, meydan boş kaldı'' ifadelerine yer verdi. Servis çekilen bu haber gazetemiz 41havadis.com'a gönderilmediği için kim yada kimler tarafından servis çekildiğini bilmiyoruz. Yayınlanan haberde Hamza Şayir'in yaptığı skandal sözlere yer verilmediği ve hafiflettildiği görüldü.

Tepkiler sonrası sırra kadem basan Hamza Şayir o günden bugüne sosyal medya hesabında 3 paylaşımda bulundu. Paylaşımlarında da kendisine gelmesi muhtemel olan tepkileri engellemek adına, yoruma kapattığı yeni Hamza Şayir dönemini başlatmış oldu. 

KANSER OVASI, ÇÖP OVASI, GAY OVASI!

Kocaeli'nin en sakin ve suç oranının en düşük olduğu Dilovası “Kanser Ovası, Çöp Ovası ” olarak anılırken, şimdide ''Gay Ovası'' olarak anılıyor. Dilovası'nın tarihine ve imajına bu kara lekeyi süren Gay Ovası'nın mimarı, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kendisini bazı basın organlarıyla aklayabilecek mi? ilerleyen günlerde göreceğiz..

Dilovası Halkı Belediyenin Önünde İstifa Sesleri!

HAMZA ŞAYİR DİLOVASI GENÇLERİNE NE DEDİ?