Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Beyhan Korkmaz önceki gün Gebze çıkarması yaptı.
 
Geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan ve parti tabanından tam not alan Beyhan Korkmaz önce ki gün de CHP Gebze İlçe teşkilatının Arapçeşme Mahalle toplantısına katıldı. İlçe yöneticisi Recep Şamdan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Beyhan Korkmaz’ın yanı sıra Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, CHP Gebze meclis üyesi Dilek Tan, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, mahalle birim sorumluları, ilçe yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı.
 
Yapılan parti içi istişareler ve seçim çalışmaları değerlendirmelerinin ardından programın özel davetlisi Milletvekili Aday Adayı Beyhan Korkmaz söz aldı. Kısaca kendisini tanıtan ve yapmış olduğu çalışmalardan bahseden Korkmaz CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ve Recep Şamdan’a nazik davetlerinden ötürü teşekkür etti.
 
“TOPYEKÜN ÇALIŞMAK GEREKİYOR”
 
Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen söyleşi de önemli açıklamalar yapan Milletvekili Aday Adayı Korkmaz; “Cumhuriyet değerlerine saldırıların arttığı bu dönemde vatandaşlarımız müthiş bir kaygı taşıyor ve partimizi iktidara taşıma isteğini yeniliyorlar” dedi.
 
Korkmaz ayrıca “Son parlamenter sistemin oylanacağını düşünen halk, başkanlık sistemini demokratik bulamadıklarını ve bu sistemin Cumhuriyet değerlerine zarar vereceği kanaatindeler.  AKP’nin gericileştirme politikalarının ve ülke üzerinde yaptıkları tahribatın engellenmesi için topyekûn çalışmak gerekiyor” dedi.
 
ÇALIŞMALARINI ANLATTI
 
Özellikle emeklilerin problemleri konuşulduğu sırada CHP’nin genel seçim sonrası iktidar olması halinde emeklilere bayramlarda bir maaş ikramiye projesini anlatan Korkmaz, üreten toplumun işsizliğe çözüm olacağını da belirtti. Ülke politikalarının yanı sıra Kocaeli bölgesinin de sorun ve sıkıntılarını anlatan Korkmaz, Milletvekili seçilmesi halinde çözüm odaklı, Cumhuriyet değerlerine bağlı, kadını ve hür iradeyi temsil eden “milletin vekili” olacağını belirtti.
 
41havadis.com / Ercan Özan