"İşletme Müdürlüğümüz İzmit Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 57,83,84,90,91 ve 92 numaralı bölmeler içinde kalan Kırkharman A Tipi Mesire Yerinin işletme hakkının kiraya verilmesi işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliği ile “Mesire Yerleri Yönetmelik”in 10-c maddesi uyarınca Kapalı Teklif (Artırma) usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır"

02.08.2016  saat:11:00 açık arttırma ile yapılan ihale genel müdürlüğün yapmış olduğu itiraz üzerine iptal olmuştu.

Bugün 22.09.2016 tarih ve saat 11:00 de kapalı zarf usulu yapılan ihalede Altay A.Ş.  Körfez / Kocaeli ve Milas / Muğla merkezli Keramas Ormancılık A.Ş. katılımı ile gerçekleşti. Özgür Altay ve Özcan Altay'ın sahip olduğu şirket olan Altay A.Ş. yıllık 75.000 TL teklif sunarak 29 yıllığına işletmek üzere ihaleyi kazandılar. Muğla Merkezli olan Keramas A.Ş. Yıllık 73.000 TL Teklif verdi.

Özgür Altay ve Özcan Altay Gıda sektöründe başarılı çalışmalara imza atmış ve ayrıca da Gayrimenkul danışmanlık sektöründe ciddi çalışmalar yaparak emin adımlarla yürüyorlar. Son durum itibarı ilede Tatil Köyü Projesi ile 35 dönüm araziyi 29 yıllığına kiralayarak gündemde kalmayı biliyorlar. Böylesine güzel bir projeyi en kısa zamanda hayata geçirmeyi düşünüyorlar.

 

İhale komisyon başkanlığı şu isimlerden oluştu;

İsmail Şan Orman İşletme Md.Yrd. Komisyon başkanı,

Seyfullah Aydın,Orman Yüksek Müh,

İlker Özoğlu, İzmit Orman İşletme Şefi,

Nurcan Küçük,Muhasebe Yetkilisi,

Nurten Köktürk,Bilgisayar  İşlet.

kaynak : kocaelihaberdunyasi.com