Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’na sürpriz bir atama ile Genç Müsiad eski Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya atandı.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, devir teslimle ilgili, “Alican Karakaya,Gebze İlçe Başkanlığı görevini yürütmek üzere yetkilendirilmiştir.Önceki İlçe Başkanımız Hasan Arabacı,İl yönetiminde yer alacağı için bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inandığımız Alican Karakaya beye görevini devretti. İlimize ve partimize hayırlı olsun.”dedi. 

ALİCAN KARAKAYA KİMDİR?

1992, Gebze/KOCAELİ doğumlu olup aslen Sivaslıdır. İlkokul ve lise eğitimini Gebze’de tamamladıktan sonra Balıkesir Üniversitesi Kimya Teknolojisi bölümünde okudu. Lisans eğitimine Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden devam etmektedir. İş hayatına 2015 yılında kurmuş olduğu sağlık alanında hizmet veren kurumsal şirketinde bölgenin önemli kuruluşlarına güçlü çözüm ortaklığı yaparak istihdam sağlamaya devam etmektedir. Aktif siyasete 2017 yılında Ak Parti teşkilatlarında başlamış olup sonrasında sivil toplum kuruluşu olan Müsiad Gençlik Komitesinde 2019/ 2020 dönemi şube başkanlığı görevini tamamlamıştır. Halen MÜSİAD Gebze üyesidir.