Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademik Lise Yaz Okulu, 11 Temmuz Pazartesi günü start alıyor.

YGS’YE HAZIRLIK PROGRAMI
Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Akademik Lise programları 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazırlık dersleri olarak gerçekleştirilecek. 12. sınıfların YGS sınavlarına ön hazırlık yapacağı Akademik Lise Yaz Okulu, 9-10 ve 11. sınıflar için de önümüzdeki döneme hazırlık niteliği taşıyor.

ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER YER ALACAK
Yaz okulu kapsamında öğrenciler bir yandan eğitim alırken, diğer yandan da eğlenceli aktivitelere katılabilecekler. Yaz okulu kapsamında kültürel geziler, geleneksel sanatlar, spor aktiviteleri, müzik eğitimleri ve sinema günleri düzenlenecek. Ayrıca öğrenciler yaz boyunca Diriliş ve Aytepe gençlik kamplarına da katılabilecekler. 

BAŞVURULAR İÇİN GEREKLİ BELGELER
Yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler başvurularını Akademik Lise binasından yapabiliyor. Öğrenciler başvuru esnasında öğrenci olduklarını  bildiren bir belge, nüfus cüzdanı sureti, iki adet vesikalık ve imzalı veli izin belgesi ile başvuru yapmaları gerekiyor.