AK Parti’den ihraç kararının iptali için dava açan ve 24 Eylül’de mahkemesi olan Çayırova Belediyesi eski Başkanı Şevki Demirci gittiği bir düğünde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile aynı düğüne katıldıkları görüldü..

Çayırova Belediye eski Başkanı Şevki Demirci, AK Parti’nin kadın Kocaeli milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’na sarf ettiği ağza alınmayacak sözler nedeniyle AK Parti’den ihraç edilmişti. Şevki Demirci “AK Parti benim evimdir. Suçlamaları kabul etmiyorum. Yasal olmayan yollarla yapılan dinleme ve çeşitli yöntemlerle beni partiden uzaklaştırmak isteyenlere karşı pes etmeyeceğim” açıklamalarında bulunan Demirci, kararın iptali için dava açmıştı.

Demirci’nin itirazlarının ardından mahkemenin 24 Eylül 2020’de toplanacağı ve Demirci’nin üyeliğinin akıbetiyle ilgili son kararı mahkemenin vereceği öğrenildi.

Şevki Demirci ve Fikri Işık’ın gelin ve damatla birlikte poz verirken AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da Demirci ile aynı masada oturdu. AK Parti’liler yaşanan bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedikleri öğrenildi.