AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı öncülüğünde pandemiden dolayı ara verilen ilçe bayramlaşmaları bu Ramazan Bayramıyla tekrar başladı.

İlçe Başkanlıklarında gerçekleşen programlara milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı.

AK Parti'nin Kocaeli'de ki 7 milletvekili nerede bayramlaştı? 

İşte milletvekillerinin ilçe ilçe Kocaeli Bayram programı;

Gebze

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın bayramlaşmaya MKYK Üyesi Milletvekili Emine Zeybek ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz katıldı.

 

Darıca

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay’ın  bayramlaşmaya Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık katıldı.

Dilovası

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın bayramlaşmaya Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı Hamza Şayir katıldı.

Çayırova

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın bayramlaşma programına Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Çayırova İlçe Başkanı Bünyamin Çiftçi katıldı.

Derince

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan'ın bayramlaşmaya Milletvekili Fikri Işık ve Belediye Başkanı Zeki Aygün katıldı.

 

Gölcük

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen'nin bayramlaşmaya Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer katıldı.

Kandıra

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’in bayramlaşmaya Milletvekili İlyas Şeker ve Belediye Başkanı Adnan Turan katıldı.

Karamürsel

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete'nin bayramlaşmaya Milletvekili Sami Çakır ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım katıldı.

Körfez

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın bayramlaşmaya Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı Şener Söğüt katıldı.

İzmit ilçe bayramlaşma programına İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele bayramlaşma programına İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kartepe programına ise Büyükşehir Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman katıldı.