AK Parti Dilovası'nda 31 Mart yerel seçimlerde tehlike çanları çalıyor. Gerçekleşmesine sayılı günler kala olası bir başarısızlık ve meclis'te azınlıkta kalınması halinde, AK Parti kulislerden gelen bilgiye göre AK Parti faturayı kime kesileceğinin hesaplarını yapıyor.

AK Parti'ye yakın isimlerin gazetemiz 41havadis.com'a yaptıkları açıklamada ''Vefa borcu olduğunu söyleyerek Dilovası Belediye Başkan adaylık yarışında Ramazan Ömeroğlu'nun adaylığı için mücadele veren milletvekili Cemil Yaman, teşlikatın önde gelen isimlerin emeklerini görmezden gelerek üzerini çizdi.

''İTHAL EDİLEN İNCİ AYDEMİR KADAR DEĞER GÖRMEDİ''

Şimdi sahada ayrılmasın. Eşi ve çocukları ile gece gündüz demeden Dilovası'nda vefa borcunun faturasını ödesin. Kadın kollarımız dağılmış halde nedeni Cemil Yaman. AK Partimize büyük emekleri olan aileler CHP'den ithal edilen İnci Aydemir kadar değer görmedi. Bunun da nedeni Cemil Yaman.

''ÖMEROĞLU KAZAN DİYE Mİ, KAZANMASIN DİYE Mİ?''

Meclis üyesi listesine bakın. Bu liste Ramazan Ömeroğlu kazansın diye mi, kazanmasın diye mi? Ayrıca, birçok AK Parti'li seçmen bizlere meclis üyeliğinde muhalefete vereceğiz diyor. Kısacası biz teşkilat mensuplarına verdikleri mesaj temayüller ve anketlerin formalite olduğudur. Mesele gece gündüz demeden teşkilat için çalışmamızın bir önemi yok. 31 Mart sonrası AK Parti'nin alacağı başarısızlık Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman'ın eseri olacaktır. Başta AK Parti teşkilatlarında emekleri olan isimler ile belediye başkanımız Hamza Şayir bile kırgın ve küskün. Bunun da nedeni Cemil Yaman'dır. Seçim irtibat ofislerimiz sinek avlıyan esnaf gibi bom boş. Dünün muhalefeti olanlar yerimizi aldı ve bizleri emekli yaptılar. '' ifadelerinde bulundular..