Katıldığı her programa özellikle AK Partililerin yoğun ilgi göstermesiyle bilinen AK Parti 24. Dönem İstanbul Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk bugün AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığının organize ettiği programda boş koltukları görünce şok yaşadı..

Günlerdir öncesinde planlanan ve MKYK üyemiz gençlerin abisi Metin Külünk Çayırova'ya geliyor paylaşımlarıyla duyurusu yapılan ve bugün konferans salonuna gelen Külünk, adeta şok geçirdi ve boş salona hitap etti. Objektiflere yansıyan karede boş koltuklar dikkat çekti.

Bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Çayırova'da bazı yolların kapalı olmasından dolayı beklenen katılımın sağlanamadığını belirten AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ın açıklaması ise dikkatleri bu sefer Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın ''Kocaeli'de bütün yollar açık'' açıklamasını akıllara getirdi.

KÜLÜNK "KIŞ ŞARTLARINA RAĞMEN.."

Konu hakkında sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Metin Külünk "Sayın Çayırova Ilçe Başkanımız @ServetGunay41 ve teşkilatımızın değerli yöneticilerine,kış şartlarına rağmen programa koşup gelen Çayırova’lı kardeşlerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu..