AK Parti Çayırova ilçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren , sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yaş haddinden dolayı görevini devrettiğini duyurdu.

“YAŞ HADDİNDEN DOLAYI DEVREDİYORUM”

Güveren şu açıklamayı yaptı "2010 Yılından İtibaren Gençlik Kollarında başlayan siyaset hayatımda, Mahalle Başkanlığı, İlçe Gençlik Kolları Yöneticiliği ve Başkan yardımcılığı görevlerinden sonra; 29.12.2020 Tarihinden İtibaren Yürütmüş Olduğum Çayırova Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı Görevimi Yaş Haddinden Dolayı Bir Başka Dava Arkadaşıma Devrediyorum. Bundan Sonraki Süreçte de Teşkilatımızın Vereceği Her Görevi Üstleneceğim, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Teşkilatımızın Emrinde Olacağım.

TEŞEKKÜR ETTİ

3 Yıllık Süreçte İnandığım Bu Kutlu Yolda Gece Gündüz Demeden, Çalmadık Kapı, Sıkmadık El Bırakmadan Görevimi İfa Etmeye Çalıştım. Bu Süreçte Kalbini Kırdığın Tüm Hemşehrilerimden Helallik İstiyorum. 3 yıllık Bu Uzun Yolda Desteklerini Her Zaman En Yakınımda Hissettiğim Kıymetli Eşime ve Aileme, İl Başkanım Şahin TALUS'a, Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir BÜYÜKAKIN'a, İl Gençlik Kolları Başkanım Çağatay ÇAĞLAYAN'a, İlçe Başkanım Servet GÜNAY 'a, Belediye Başkanım Bünyamin ÇİFTÇİ 'ye ve Beraber Yol Yürümekten Onur Ve Gurur Duyduğum, Her Zaman Yanımda Olan Gençlik Kollarında Görev Alan Bütün Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum.