Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanı Ali taştan, başarılı ve genç ilçe başkanlarından olan Eren’in adaylığından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek. Eren’in Gölcük’te seçimi kazanacağından canı gönülden emin olduğunu ifade etti. "Katılımın yüksekliği ve yaşanan heyecan bunun habercisidir, Milli Görüş ve Refah belediyeciliği hasreti içinde olan hemşehrilerimizin haberi olsun" diyerek konuşmalarını tebrik ve takdir ile sonlandırdı. Kocaeli İl sorumlusu Yaşar Birgül ve Teşkilat başkanı Öner’in de katıldığı açıklamalarda onlarda Eren’e güvenlerini ve tebriklerini ilettiler.

Aday adaylığı açıklamasında bulunan Eren Konuşmasında kısaca şunlara değindi;

"Sevgili Gölcüklü hemşerilerim. Bizimle birlikte milli görüş yolunda yürüyen dava arkadaşlarım, mücahid kardeşlerim, elleri öpülesi annelerim amcalarım.94 ruhu ve şuuruyla cennet mekan hocamız Prof.dr. Necmettin Erbakan'dan aldığımız inanç ve şevk ile adil düzen adil belediyecilik anlayışını gücünü halktan alan halka hizmet Hakk'a hizmet düsturunu benimsemiş hizmeti tüm köylere mahallelere sokaklara adil şekilde götürmeye ant içmiş kimsenin adamı olmadan halkın adamı olmayı benimseyen Gölcük'ümüzü bir köy bir mahalle değil her sokağıyla çağdaş bir metropol ilçe yapma arzumuzu Gölcüğün öz evladı olan ben Ahmet Eren siz değerli hemşehrilerimle beraber inşallah 31 mart 2024 akşamı ilçemizi Milli görüş belediyeciliği buluşturacağız. Biz 94'ten beri bu yana milli görüş ruhuyla adil düzen anlayışıyla hak belediyeciliği yaptık, yine yaparız. Gölcük'te var olduk, Gölcük için biz varız, siz değerli teşkilat mensupları hazır mısınız?" sözleri ile sözlerine son verdi.


AHMET EREN KİMDİR?
26.01.1990 Gölcük doğumlu evli ve bir çocuk babasıdır. Gölcüklü işadamı olan Eren Kocaeli’mizin birçok noktasında hizmet veren Gümüşpak temizlik ve yönetim hizmetlerinin sahibidir. Eğitim hayatına Gölcük’te başlayıp Gölcük Anadolu denizcilik, Endüstri meslek lisesinde tamamladı.

Birçok STK da görev alan Eren 10 yıldır da aktif siyasetin içindedir. Yeniden Refah partisinde sırasıyla İlçe seçim işleri başkanlığı, ilçe teşkilat başkanlığı ve ilçe başkanlığı görevlerini ifa etmiştir.

Genç, dinamik bir isim olan EREN Gölcük’te şahsı ve ailesi olarak sevilen,sayılan bir sima olup Gölcük seçimlerine heyecan katması hatta sürpriz yapması beklenmektedir.