Dilovası Belediyesi Meclisi’nde muhalefet olarak Denetim Kurulu Üyesi görevindeyken AK Parti'ye transfer olan İnci Aydemir’in, denetim raporlarının samimiyeti sorgulanmaya başlandı.

DEM Parti Dilovası İlçe Başkanı Sabri Uçar dün gerçekleşen Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı sonrası isim vermeden bulunduğu açıklamasında "Denetlenmekten korkan AKP’li Dilovası Belediyesi, hukuka ve adalete güvenmeyerek 2023 yılına ait harcamalarını tüm Dilovası halkından gizlemeyi ne yazık ki gerçekleştirdiği transfer ile başarmıştır" ifadelerinde bulunduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Uçar "Dilovası Belediyesi Meclisi’nde muhalefet olarak 2024 yılında Denetim Kurulu Üyesi görevinde bulunan kişiyi kapalı kapılar ardında dönen kirli siyaset sonrası AKP ile ilişkisinin ne zamana dayandığı bilinmemek ile bu güne kadarki denetim raporlarının samimiyeti sorgulanmaya başlandı.

Dilovası kamuoyunda büyük tepkilere neden olan bu siyasi gelişme Dilovası’nda AKP’nin siyaseti ne kadar kirlettiğini bizlere göstermektedir.

"DENETLENMEKTEN KORKAN AKP'Lİ DİLOVASI BELEDİYESİ"

Denetlenmekten korkan AKP’li Dilovası Belediyesi, hukuka ve adalete güvenmeyerek 2023 yılına ait harcamalarını tüm Dilovası halkından gizlemeyi ne yazık ki gerçekleştirdiği transfer ile başarmıştır.

"KULAKLARDA KÜPE OLSUN"

Meclis üyemiz Salih Adıgüzel’in dün Dilovası Belediyesinde gerçekleşen meclis toplantısında AKP’li ve yeni AKP’li olanlara bunun ahlaki bir duruş olmadığını yüzlerine haykırarak “Bir kişide kalsam tek başıma haksızlığa, hukuksuzluğa karşı sonuna kadar direneceğim ve diz çökmeyeceğim” sözleri kulaklarda küpe olsun.

"KİM AK, KİM KARA GÖRECEĞİZ"

Halkımız tasalanmasın. Çünkü 31 Mart tarihinden sonra bizim yöneteceğimiz Dilovası Belediyesinde üstü kapatılan ve tozlu raflarda yer alan dosyalar inecek ve halkımızın önüne çarşaf gibi serilecektir. Kim ak, kim kara göreceğiz!" ifadelerinde bulundu.

Meclis toplantısında neler yaşanmıştı işte o anlar;