Bir düğünde Kurt’un kendilerini görmezden geldiğini söyleyen Çayırova Belediyesi MHP Meclis Üyesi Murat Dinç sosyal medya hesabı aracılığıyla “Hatasız kul olmaz derler herkes hata yapabilir. Bugün katıldığımız düğünde salona teşrif eden MHP il başkanımız yanımızdaki bütün masalar ile selamlasip,kucaklaştıktan sonra bizi görmezden gelmesi bana göre büyük hata idi. Hatasız kul olmaz dedik ya hata sırası bende o zaman kimse kusura bakmayacak biz Çayırova milliyetci hareket partisinin seçilmiş meclis üyeleriz atanmış değiliz.


“DAVAYI KENDİ EGOLARINA ALET EDİYORSUN”

Sen il başkanı olarak oturduğun o koltuğu sonuna kadar haketmiyorsun kendi meclis üyelerini hiçe sayıyorsun binlerce şehidi bulunan bu kutlu davayı kendi egolarına alet ediyorsun ben bu saatten sonra MHP il başkanını tanımıyorum tanımayacağım da Sırf bu yazımdan dolayı beni arayacak abilerime kardeşlerime aramamalarını rica ediyorum muhatabınız ben değilim ülkücü şehitlerin kanı ile egoist siyaset yapmaya çalışan eski il ocak başkanı Yunus Emre Kurt’tur” demişti.

“YANLIŞ ANLAŞILMALARIN SON BULDUĞU BU GÜNDE…”

Dinç bugün çark ederek adeta o sözleri hiç söylememiş gibi Kurt’la poz verdi. Dinç paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: “MHP Kocaeli il başkanımız sn.Yunus Emre Kurt ile birlikte yanlış anlaşılmaların son bulduğu bu günde kıymetli abim İsmail Akkuş’un atamasını yapmış olduk Allah hayırlı uğurlu eylesin Allah utandırmasın...”