2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde Çayırova belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Kandıra Belediye Başkan aday adayı olan Sedat Köse sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Köse “Yıl: 2014 Hedeflerimiz, ideallerimiz hayallerimiz vardı. Lakin nasip olmadı, geçmişimiz tertemiz olduğundan alnımız AK. Çünkü biz Milli görüş çizgisinde MTTB’de ve AKINCILAR’da yetiştik. Bu çizgi hata kabul etmez. Bunun ön şartı da Allah CC’nin emirlerine uymaktan geçer.

“SİCİLİ BOZUKLAR”

LÜTFEN: Geçmişi temiz olmayan, sicili bozuk (İçki, kumar, zina, rüşvet ve benzeri yüz kızartıcı vukuatları bulunan ve geçmişte FETÖ ile irtibatlı bulunan) kişiler kendilerini bir yerlere yamamak için aday adayı yapılmasınlar. Bu kişilerin hataları yanlışları REİSE mal ediliyor. Sonra EYVAH diyoruz. Ben aday falan değilim.”