Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ülkeye örnek olan ücretsiz Spor Okulları yürüttüğü faaliyetlerle, sporcu bir neslin yetiştiğini her geçen gün kanıtlıyor. Spor Okulları’na devam eden binlerce çocuk gelecekte sporu bir yaşam biçimi olarak benimseyeceklerini gösteriyor. Öğrenciler, uzman antrenörler gözetimindeki eğitimlerine haftanın her günü büyük bir disiplin içinde devam ediyor. 

 

12 İLÇEDE HAFTANIN HER GÜNÜ SPOR

Spor Okulları haftanın her günü 12 ilçede ve 28 ayrı spor tesisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Spor Okulları’nda binlerce çocuk eğitim alırken, verilen eğitimin kalitesi ise göz dolduruyor. Voleybol, buz pateni, masa tenisi, kort tenisi, cimnastik, yüzme ve basketbol branşlarında eğitim alan çocuklar, her geçen gün müsabık sporcu olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. 

 

YÜZME BRANŞINA BÜYÜK İLGİ

Öte yandan Spor Okulları’na bu yıl dahil edilen yüzme branşı ise çocuklardan büyük ilgi görüyor. Gebze, Gölcük, İzmit ve Körfez’de devam eden yüzme branşı derslerinde geleceğin altın kulaçları yetişiyor. 

 

VELİLER MEMNUN

Spor Okulları’ndan en büyük mutluluğu ise hiç kuşkusuz veliler duyuyor. Okulların ücretsiz olmasının yanı sıra derslerin uzman eğitmenler tarafından verilmesi, velilerden büyük takdir topluyor. Veliler, Ücretsiz Spor Okulları’nı faaliyete geçirerek çocuklarının spor yapmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, Spor Okulları’nın her zaman hayatlarında olmasını istediklerini kaydediyor.