CHP’de Dilovası Belediye Başkan aday adayı Fethi Aras, iktidar partisinin yerel yönetimine zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

CHP Dilovası Belediye Başkan aday adayı Fethi Aras ''Dilovası belediyesini üç dönemdir nasıl sömürdüklerini tek tek seçim meydanlarında paylaşacağım'' ifadelerinde bulunduğu yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

''DİLOVASI HALKINA AÇIKLAYACAĞIM''

Aras ''Dilovası belediyesini üç dönemdir nasıl sömürdüklerini tek tek seçim meydanlarında paylaşacağım. Bu yönetimin zihniyeti sadece yıkım ve yağmalama olduğunu mührü aldığımızda Dilovası halkımıza tüm şeffaflığı ile göstereceğiz. Yaşanan tüm yolsuzlukları bu zihniyetin kanına nasıl işlediğini Dilovası halkına açıklayacağım.

''DİLOVASI BELEDİYESİNDE KİMLER NASIL ZENGİN OLDU?''

Dilovası belediyesinde kimler nasıl zengin oldu? sorusunun cevabını seçim meydanlarında bir bir ifşa edeceğim. O gün halkımız bu hırsızlık şebekesini sopayla kovacak. Bu kötü zihniyet, Dilovası belediyesi her zaman çıkar ve menfaat kapısı olarak görmüştür. Bu şehrin şehri emini olarak biz iktidara gelirsek, sosyal belediyecilik ve bilinçli hizmet ile eşit hizmet dağılımı halkla bütünleşerek Dilovası’nı yaşanabilir bir ilçe statüsüne getireceğiz.

''KALİTELİ YÖNETİM NASIL OLUR GÖSTERECEĞİZ''


İlk olarak yeni Dilovası’nı, belediye binasını inşa ederek başlayacağız. Adliye, vergi dairesi, oto sanayi sitesi, kapalı semt pazarı gibi birçok projelerimiz ile kaliteli yönetim nasıl olur göstereceğiz. Dilovası halkının, yaşam kalitesi neyi gerektiriyorsa onu Dilovalı kardeşlerimiz için hayata geçireceğiz'' ifadelerinde bulundu.