Darıca Beledye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendi adını kullanarak vatandaşları dolandırmak isteyen kişilere karşı uyarıda bulundu.

Bıyık ''Darıca Belediye Başkanı olarak şahsımı ve başkan yardımcılarımızın adını kullanılarak Kurban Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi kimseler için giysi yardımı yapılacağı ve bu konuda para talep edildiği bilgisine ulaştık.

Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması çağrısında bulunuyoruz. Kamu yararı gözeten ve asıl işi Darıca’ya ve Darıcalılara hizmet etmek olan Darıca Belediyesi’nin başkanı olarak başta şahsım, başkan yardımcılarımız ve her hangi bir yetkilisinin adının kullanılarak para yardımı veyahut diğer yardımların toplanması mümkün değildir.

Darıca’da faaliyet gösteren şirketlerin tüzel kişileri, yönetici, idarecilerini ve Darıcalı vatandaşları bu tür ‘dolandırıcılık’ girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Bu tip girişimlerde bulunan şahıslar hakkında adli ve kolluk birimlerinin takibinde olduğunu kamuoyuna saygıyla bildirmek isteriz.'' dedi.