31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimler öncesi aday belirleme süreci devam eden AK Parti’de, Kocaeli için önemli bir toplantı yapılacak. Kocaeli’nde bulunan bütün belediye başkanları genel merkeze çağrıldığı. Belediye başkanları, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantıya katılacak

Toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli milletvekilleri, mevcut belediye başkanları, mevcut ilçe başkanları ve kadın kolları başkanı ile gençlik kolları başkanının davet edildi.

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı toplantıda belediye başkan adayları için ilçe ilçe temayül gerçekleştirecek. İlçelerde ise yine il başkanına, il kadın ve il gençlik kolları başkanı ile milletvekillerine, MKYK Üyeleri, büyükşehir belediye başkanının yanında o ilçenin ilçe başkanı ve kadın kolları ile ilçe gençlik kolları başkanına soracak.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde bir kez daha milletimizin hizmetkarı olmaya hazırız, kararlıyız. Milletvekillerimiz, MKYK Üyelerimiz, üç kademe il ve ilçe başkanlarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla yarın Ankara’da olacağız. Türkiye Yüzyılı şehirleri için, adaylarımızın belirlenmesiyle ilgili istişarelerin yapılacağı bu toplantının şimdiden şehrimize, kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye belirtti.