AK Parti meclis üyelerini açıklamasının ardında Gebze TÜKODER (Tüketiciyi Koruma Derneği) Gebze Başkanı ve AK Parti meclis üyesi A.adayı Zeki Fettah verdi veriştirdi.

Fettah; ‘Açıklanan meclis üyelerini incelediğimiz de bir şey söyleme gereği bile yok aslında, ama Gebze’mizin geleceği ne olacak? herşeyden önce meclis üyelerinin üstünü çizip kendilerince tamamen yeni bir liste hazırlayan il teşkilatı, resmen Gebze’yi avuçlarının içine almış olduklarını herkese gösterdiler. Bu saatten sonra yapılacak şeyler basit başta AK Parti ilçe başkanımız Cemalettin Kaflı, istifasını vermelidir ve bizlerde desteklerimizi sunmak için istifalarımızı sunacağız’ dedi.

Fettah sözlerine şöyle devam etti; ‘Gebze’mizde ki bu lobi sesi yüksek çıkanın üzerini çizerek, parti içinde resmen darbe yapmıştır. Bu bölgenin halkı olarak öncelikle Gebze’deki lobimizi güçlendirmemiz gerekmekte bunun için belirttiğim gibi öncülüğünü ilçe başkanımız Cemalettin Kaflı, istifasını sunmalı ve bizlerinde silkelenip üzerimizdeki bu il baskısını attırmalıyız.’ Dedi.

 

Yusuf Metin Karademir - 41havadis