AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz önceki gün Dilovası’na gelerek çalışmaları inceledi. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Osman Akbulut ve beraberindekilerle bir araya geldikten sonra Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

BAŞKAN TOLTAR, VEKİLİ AĞIRLADI

Yılmaz ve beraberindekileri makamında ağırlayan Başkan Toltar, geçen 2,5 yıllık süreç içerisinde yaptıkları hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toltar, “Göreve geldiğimizden bu yana geçen süre içerisinde halkımıza vaat ettiğimiz projelerin tek tek hayata geçmesi için ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Allah’ın izniyle kalan 2,5 yıllık süre içerisinde de yapacaklarımızla birlikte tüm vaatlerimizi yerine getirmiş olacak ve Dilovası halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olacağız. Kurulduğu günden bu yana hizmet açlığı çeken ilçemizde AK Parti iktidarı ile çok güzel hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. İnşallah kısa sürede ilçemiz kabuğunu kırmış olacak ve yaşanılabilir bir kent olacaktır. Yaşanılabilir bir kent için, mutlu insanlar için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.”dedi.

15 TEMMUZ BİZİM İÇİN BİR MİLAT’TIR

Başkan Toltar’ı makamında ziyaret eden Yılmaz ise burada yaptığı açıklama da “AK kadroların 15 yılda ülkemizde yaptığı hizmetleri ve ülkemizde yaşanan değişim ve dönüşümü halkımız çok iyi bilmektedir. Bu sebepledir ki 15 yıldır girdiğimiz her seçimde halkımızın güveni ve teveccühü daha da artmıştır. Nitekim 15 Temmuz akşamı yaşadığımız hain darbe girişiminde de gördük ki halkımız milli iradesine sahip çıkmak için canlarını ortaya koymuş, tankların önüne yatmıştır. Bizim için 15 Temmuz bir milattır. Bizlere canlarını ortaya kayacak kadar güvenen, destek veren halkımıza en iyi hizmeti sunmak asli görevimizdir. 
DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ
Dilovası halkıda 15 Temmuz gecesi ülkesine, bayrağına ve milli iradesine sahip çıkmıştır. Bizde bu halkın en iyi hizmeti alabilmesi için daha çok çalışacağız. Onların huzuru ve güvenliği için daha çok hizmet edeceğiz. Bu kadrolar bunları yapabilecek kapasitededir. Yeter ki birliğimizi ve beraberliğimizi koruyalım.”dedi.

ÇALIŞMALARI GEZDİLER

Başkan Toltar’ı ziyaretin ardından Vekil Yılmaz, Başkan Toltar ve Başkan Akbulut ve beraberindekiler daha sonra hep birlikte Dilovası’nda yapılan çalışmaları incelediler. Dilovası Doğu Kavşağı ve yanyol çalışmaları, Diliskelesi’nde yapımı bitmek üzere olan Polisan Kapalı Spor Salonu, Yılport Lojistik Meslek Lisesi’nde incelemelerde bulundular. Hizmetleri inceleyen Yılmaz ve beraberindekiler sık sık vatandaşlarla da sohbet edip dertlerini dinlediler.