Ezanların susturulduğu darbelerden, darbelerin susturulduğu ezanlara! sloganı ile yakın zamanda izleyici ile buluşacak olan; Uyanış 15 Temmuz "Bir Milletin Uyanışı" fragmanı yayınladı.

Tüm Türkiye'de merakla beklenen 15 Temmuz Darbe girişiminin hikayesini konu alan "Uyanış" filminin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan "Reis" filminin yapımcısı Ali Avcı, özellikle oyuncu benzerliği anlamında hem Türkiye'de hemde Dünya'da çok önemli bir yüzdeye sahip olduklarını belirtti. %90'lara varan benzerlik oranı ile filmde ki oyuncularını anlatan Avcı "Perihan Savaş, Murat Cumaoğlu, Muhammed Erbek, Hasan Yalçın, Elif Güçkıran gibi isimlerin yer aldığı filmimizin sadece fragmanı için 1.5 milyon TL harcama yaptık. Aksiyon Dram tarzında ki filmimizin özellikle müzikleri eminim ki tüm izleyiciyi duygulandıracaktır" şeklinde konuştu.

 

İşte O Fragman

 

ALİ AVCI KİMDİR?
28 Ocak 1981 Adıyaman Doğumlu olan Ali Avcı, 28 yaşında Türkiye'nin en genç yapımcısı ödülünü aldı. TV ve Sinema dünyasında onlarca önemli yapıma imza atan Avcı özellikle 2016 yapımı "Reis" filmiyle adından sıkça söz ettirdi. TV'de Mutfaktakiler, Farkındamısın, Akılda Kalanlar ve Limandan Limana gibi 340 projeye imza atan Avcı, Nöbet sırası kimde, Çığlık, Bizim Ev gibi 35 tiyatro oyununuda sahenledi. 2000'e yakın organizasyon ve 46 belgesel filminede imza atan Ali Avcı'nın beyaz perde serüveni ise 2010'da başladı. Eşrefpaşalılar, Hopdedik, Dursun Çavuş, Anna The Super Rock Star, Türk Sinemasının 100.Yılı ve Reis filimlerinde imzası olan Yapımcı ve oyuncu Ali Avcı son olarak çekimleri devam eden "Uyanış" 15 Temmuz filmini çekmektedir.