Fettah açıklamasın da, Bazı kişi ve kuruluşlar Derneğimiz inde adını kullanarak tüketicileri dolandırmak için faaliyet göstermektedirler dedi.

TELEFON AÇAN MESAJ GÖNDEREN

Fettah, Değerli Tüketiciler son günlerde derneğimi zinde adını kullanan bazı kişi ve kuruluşlar şahsen telefon ederek veya mesaj göndererek sizin adınıza banka kredi kartı sabit ücretleri ve dosya masraflarının tahsil ettiklerini beyan etmektedirler. Öncelikle şunu belirtelim ki bu kişi ve kuruluşlarla derneğimizin herhangi bir iş birliği ve ilişkisi bulunmamaktadır. Sizlere bu konu hakkında telefon açan veya mesaj gönderen kişi ve kuruluşlar kendilerinin güvenilir olmaları için derneğimizin ismini kullanmaktadırlar. Derneğimizin ismini kullanan bu kişi ve kuruluşlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Tüketicilerimiz Bankalardan kredi kartı sabit ücreti ve dosya masraflarını talep etmeleri için ikamet ettikleri bölgedeki Kaymakamlık içinde bulunan "Tüketici Sorunları Hakem Heyetlerine" müracaat edebilirler. Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri bu işleri herhangi bir ücret talep etmeden yapmaktadırlar.

Tüketicilerimiz kendilerini bu ve benzeri konularda arayan kişi ve kuruluşlara itibar etmeyip, konu il ilgili bilgileri Derneğimizden, Tüketici örgütlerinden veya Tüketici Sorunları Hakem Heyetinden bilgi alabilirler.

Değerli tüketicilerimiz sonradan mağdur olmamak için sizi bizzat arayan veya mesaj gönderen bu kişi ve kuruluşlara itibar etmemenizi rica ederiz.