TÜBİTAK, boş pozisyonların doldurulması için personel alımı yapacak. Alımlar, İŞKUR aracılığıyla gerçekleşecek. İlana göre; Gebze'de yer alan TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nde büro memuru ve şoför alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'ne alınacak olan personel pozisyonları büro memuru ile şoför olarak açıklandı. Alım şartları ve aranılan nitelikler her pozisyon için farklılık gösteriyor. Başvuruda bulunacak kişilerin KPSS sınavına girmiş olması yeterli olacak. Ayrıca TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi personel alım ilanlarına terör ile mücadelede yaralanmış kişiler de müracaat edebilecek. Başvurular 30 Ocak 2017'de sona erecek. Başvurular İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden yapılacak.

ŞOFÖR ALIMI İÇİN

En az 5 yıllık (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak, en az 4 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak, sorumluluk sahibi ve dikkatli olmak, yoğun iş ortamına uyum sağlayabilmek.

BÜRO MEMURU İÇİN

En az 2 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak, organizasyon ve planlama becerisine sahip olmak, yoğun telefon, randevu ve e-posta trafiğini yönetebilmek, iletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü, diksiyonu düzgün olmak, sorumluluk sahibi ve dikkatli olmak, yoğun iş ortamına uyum sağlayabilmek, bilgisayar ofis programlarını (outlook, word, excel vb.) kullanmayı bilmek. Kaynak: TÜBİTAK, Kocaeli'de personel alımı yapacak