Dünyaca ünlü otomobil devi Toyota’nın kentimizdeki başarılı temsilcisi Toyota Plaza Kocaeli Kaya, son dönemlerde hızlandırarak sürdürdüğü ikinci el yatırımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Sıfır araçlardaki başarısını ikinci el araç satışına da taşıyarak önemli bir ticari atılıma imza atan köklü marka, araç alım satımı konusunda da pek çok kolaylıkla karşımıza çıkıyor. 

HİZMETTE KOLAYLIK
Türkiye genelinde tüm bayilerde olduğu gibi Exchange by Toyota adıyla hizmet veren ve mevcut plazası ile Özüer AVM arasındaki alanda inşa edilen binada faaliyete geçen yapıda, pek çok farklı marka ve model ikinci el araçların alım satım gibi faaliyetlerinin yanı sıra, oto ekspertiz hizmeti, kurumsal firmalar için filo kiralama hizmetleri, Assist Car Rental kapsamında günlük kiralama hizmetleri, lpg dönüşüm ve finansal çözümler gibi hizmetleri de profesyonel bir anlayış içerisinde sunuyor, konu başlıkları hakkında bilgi almak isteyener 0262 335 38 71 ve 0262 335 38 74 nolu telefonlar aracılığıyla ulaşılabiliyor

KAYA: TOYOTA KAYA FARKI
Konuya ilişkin bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendiren Toyota Plaza Kocaeli Kaya Genel Müdürü Atalay Kaya; “Toyota Plaza Kocaeli Kaya olarak hizmet ağımızı genişletmek için son dönemde planladığımız yatırımların biri de 2. el otomobil alım ve satımına yönelikti. Bu çerçevede yaptığımız yeni bina yatırımıyla birlikte artık ikinci el araç satın almak isteyenlere de Kocaeli Kaya farkını yaşatmayı hedefliyoruz” dedi. 2. El Satış Müdürü Ozan Eren Taşar ve Kiralama Birimi Yöneticisi Kadir Yılmaz’ın büyük başarılara imza atacağına inandığını da dile getiren Atalay Kaya, yaptıkları yatırımın kentimize hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirterek sözlerini noktaladı.