Karabacak, birilerinin fitne ve fesatla teşkilatı birbirine düşürmeye çalıştığına dikkat çekerek, “Biz birbirimize düşersek 2023 hedeflerini hayata geçiremeyiz” açıklamasında bulundu. 

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığında önceki gün yapılan danışma meclisinde konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kendisine ulaşan kültür merkezi ile ilgili konuşmalardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Karabacak, “Bizler projelerimizi şekillendirirken kaynaklar üretmek zorundayız. Belediyemizin kaynaklarını en verimli şekilde kullanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kulağıma bir takım şeyler geliyor, hiçbir şeyi açık ve şeffaflık dışında, kapalı kapılar ardında asla yapmıyoruz. Buradan çok açık ve net bir şekilde söylüyorum. Özellikle kültür merkezi içinde iş merkezi olarak ayırdığımız dükkanlarımızın satışında birilerine peşkeş çekileceği, kiraya verileceği ve aklınıza belediye hizmetleri ile ilgili ne tür bir yanlış ve kirli bir bilgi size ulaştırılıyor. Bizden gelin bunun doğrusunu öğrenin. Bu satışlar yada kiralamalar açık ihale ile en yüksek teklifi verene yapılacaktır. Bu paralarla da yeni yatırımlarımızı hayata geçireceğiz.” açıklamasında bulundu. 
BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEDİM
Açıklamalarına devam eden Karabacak, “Fitne ve fesata lütfen dikkat edin. Bizler bu ülkenin geleceğini 2023 hedefini çizen kadrolarız. Bize verilen emanete asla hıyanetlik etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımın yanında başından beri yürüyen bir kişi olarak emaneti koruma noktasında sıkı durmaya çalışıyoruz. Hiç endişe etmeyin sizin başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde bu güne kadar bu kardeşiniz olmadı. Ben partimin, cumhurbaşkanımın ve başbakanımın emrindeyim, hiç kimsenin benim adamım olmasını istemem eğer bir kimsenin adamı olacaksanız onların adamı olalım yeter. Biz birbirimizi sevelim sayalım kardeşlik hukuku içinde hareket edelim. Bu fitne ve fesat bizi çözerse, biz 2023’ü göremeyiz.” şeklinde konuştu.

Lale KALAYCIOĞLU