Kısa adı SİMFED olan Sivas Merkez Köyleri Federasyonun düzenlemiş olduğu geleneksel futbol turnuvası bu yılda görkemli bir açılış töreni ile geçtiğimiz hafta sonu start aldı.


Toplamda 14 köy takımının yer aldığı turnuvaya, bu yıl bölgemizin tanınmış markalarından İmza Gayrimenkul ve Gebze Bilişim sponsorluğunda katılan Yavu Köyü ise ilk maçın da oynadığı güzel futbolla izleyicilerden tam not almayı başardı.
Aynı zamanda Çayırova Sivaslılar Derneği eski Başkanı olan Ahmet Çamkerten ve Çayırova’nın tanınmış esnaflarından İbrahim Çamkerten’in destek verdiği turnuva yöre halkının ve gençlerinin kaynaşmasında da önemli bir rol oynuyor.


“DESTEK DEVAM EDECEK”
İmza Gayrimenkul ve Gebze Bilişlim firmalarının sahibi olan, bölgenin genç ve başarılı iş adamları Çamkerten ailesi bu tür uygulamalara sürekli destek verdiklerini dile getirerek; Önümüzde ki süreçte de benzer organizasyonlarda yer alamaya devam edeceklerini belirttiler.


İbrahim Çamkerten’in aynı zamanda sahada da iyi bir mücadele ortaya koyduğu ilk maçın sonucunda 1 puana razı olan Yavu Köyü Futbol takımını sadece madden değil manevi olaraktan destekleyen Çamkerten ailesi hem protokolde, hem sahada, hem de tribünde yerini aldı. Öte yandan Ahmet Çamkerten turnuvayı tertip eden komiteye, günün anısına özel yapım 58 numaralı bir forma hediye etti. Oldukça yoğun bir katılımla Sancaktepe’de gerçekleşen organizasyon önümüzde ki iki ay boyunca futbol severlere seyir zevki yüksek bir turnuva sunacak.