Başkan Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katıldığı mahalle inceleme komisyonunun bu hafta ki durağı Cumhuriyet Mahallesi oldu. 

SIRA CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE

Bir hafta sürecek ve Başkan Toltar’ın başkanlığında yapılacak incelemelerde Cumhuriyet Mahallesi önce vatandaşların istek ve sorunları dinlenecek ardından mahallenin öncelikli eksiklikleri tespit edilecek.

KAVŞAK BAĞLANTI SORUNU

Komisyon ile birlikte sahaya çıkan Başkan Toltar, özellikle görüntü kirliliği konusunda hassas davrandıklarını belirterek, mahallelerde boş arazilerde oluşan çöp ve inşaat atıkları kirliliğinin ortadan kaldırılmasını öncelikli olarak not aldıklarını belirterek, “Komisyonumuzla birlikte bu hafta üçüncü mahallemiz olan Cumhuriyet Mahallesi’nde halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. D100 karayoluna paralel mahallemize özellikle Doğu Kavşağından bağlantı sorun için çalışmalarımız neticelenmek üzere. Mahallemizde kısa bir süre önce tamamlanan Doğalgaz çalışmalarından sonra özellikle temizlik çalışmalarına yoğunluk veriyoruz. Boş arazilerde oluşan görüntü kirliliği hakkında belediyemiz gerekli tedbirleri alacak ve görüntü kirliliği oluşturan arazilerin temizliği yapılacak. Tabi vatandaşlarımızın da bizlere bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum.”dedi.

MAHALLELERİMİZ GÜZELLEŞECEK

Açıklamalarına devam eden Başkan Toltar, “Muhtarımızın ve halkımızın bizden istediği hizmetleri not alarak öncelik sırasına göre halkımızın daha güzel bir mahallede yaşaması için yerine getireceğiz. Mahallelerimiz güzelleştikçe kentimiz güzelleşecek. Onun için bu komisyonumuzun çalışmalarını oldukça önemsiyorum.”dedi