Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış merasimi öncesinde bölge protokolü ve davetliler kokteylde bir araya geldiler. Bölgede sağlık alanında önemli bir eksikliği giderecek olan Şimşek Dent’in kurucusu Tunay Şimşek, birisi profesör ikisi doçent olmak üzere toplam 9 doktor ve 20 personel ile bölge halkına hizmet vereceklerini belirtti.


BÖLGE PROTOKOLÜ BU AÇILIŞTAYDI
Toplamda 2 Milyon TL’ye mal olan Şimşenkdent Ağız ve Diş sağlığı merkezinin açılış merasimine bölge protokolünün yanı sıra bölge basınında ilgisi yoğun oldu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Müftüsü Orhan Örnek, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti eski İlçe Başkanı Hasan Soba, KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım, bölge basınının temsilcileri, bölge STK’larının temsilcileri, Gebzeli esnaf ve iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı. 


İLK VE TEK A TİPİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ
Açılış programı öncesinde ilk konuşmayı yapan işletme sahibi Tunay Şimşek "Bizleri bugün burada yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız Ağız ve diş sağlığı problemlerinde A kalitede hizmet almak isteyen vatandaşlarımızın İstanbul´a gitmesine gerek kalmadan arzu ettikleri hizmeti Gebze´de onlarla buluşturmak. 33 yıla yaklaşan tecrübemizle bölgemize Ağız ve diş sağlığı alanında hizmet veriyoruz. A tipi polikliniğimizle hizmet kalitemizi en üst düzeye çıkardık. Bugün üç katlı polikliniğimizin resmi açılışını yapıyoruz. Diş ve Ağız sağlığında en üst düzeyde hizmet almak isteyen Gebzelileri ve bölgemiz halkını polikliniğime bekliyoruz" dedi.


DUALARLA AÇILDI
Şimşek’in ardından ise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kürsüye geldi. Şimşenkdent Ağız ve Diş sağlığı merkezinin açılışının hayırlara vesile olmasını temenni eden Köşker Şimşek ailesine de teşekkürlerini sundu. Başkan Köşker’in ardından ise kürsüye Gebze Kaymakamı Mustafa Güler geldi. Şimşek ailesine ve çalışanlarına başarı dileklerini ileten Kaymakam Güler, hayırlı olsun dileklerini iletti. Kaymakam Güler’in ardından ise mikrofona Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman geldi. Yaman önemli bir markanın Gebze’ye kazanımı konusunda mutlu olduğunu belirtirken Şimşek ailesine yatırımlarından ötürü teşekkürlerini sundu. Yaman’ın konuşmasının ardından ise açılış merasimine geçildi.
7 GÜN 24 SAAT HİZMET
Gebze Müftüsü Orhan Örnek’in duasının ardından kurdela kesimi ile gerçekleşen açılışın ardından protokol  Şimşenkdent Ağız ve Diş sağlığı merkezini gezerek işletme sahibi Tunay Şimşek’ten bilgiler aldı. Bölgede 7 gün 24 saat hizmet verecek olan ağız ve diş sağlığı merkezi Atatürk caddesinde hizmete girdi. Bölgenin ilk ve tek A tipi Ağız ve Diş sağlığı polikliniği olan Şimşekdent 33 yıllık tecrübesi ile –Çene Cerrahı, Ortodonti Uzmanı, Protez Uzmanı, Diş Eti Tedavisi (Periodontoloji), Çocuk Doktoru ile önemli bir hizmeti uzman ve güler yüzlü personeli ile bölge halkına sunacak. 

 

 

Gebze'de Taciz Olayı İle Gündeme Gelen Diş Hastanesi Kurşunlandı