VM Medical Park Kocaeli Hastenesi, Decathlon ve Gölcük Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen “Sağlıklı yaşam farkındalık projesi” etkinliğinde, onlarca katılımcı sağlıklı yaşam için koştu.

Koşu etkinliği öncesi, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde Beslenme ve Diyet Uzmanı Sena Şen ile Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Rıza Erdal, “Koşu ve beslenme” konulu konferans verdiler. Katılımın bir hayli yüksek olduğu konferansta çok önemli bilgiler veren Şen ve Erdal’a katılımlarından ötürü Gölcük Rotary Kulübü Dönem Başkanı ve aynı zamanda Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Ayla Demirdizen Taşkıran tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

3 KİLOMETRE KOŞTULAR

Konferansın hemen ardından Yahya Kaptan Yürüyüş Yolu’na geçen katılımcılar, burada toplam 3 kilometrelik parkur üzerinde koştular. Ovam ambulan hizmetlerinin de eşlik ettiği, aynı zamanda eski Milli Atlet olan KOÜ BESYO Öğretim Görevlisi Rıza Erdal’ın önderliğinde gerçekleştirilen koşunun ardından ise açma germe ve soğuma antrenmanı yapıldı. Etkinlik sonrasında katılımcılara VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Decathlon mağazasından çeşitli sürpriz hediyeler verilirken, önümüzdeki yıldan itibaren etkinliğin geleneksel hale gelmesi için karar alındı.