MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Yaşlılar Haftası nedeniyle Kocaeli Huzurevi'ni ziyaret ederel sorunlarını diledi. Sancaklıya ziyaret sırasında; İl Başkanı Aydın Ünlü, il yöneticileri Hamza Güloğlu, Gürcan Kolay, Ümit Kurt, Teşkilat Başkanı Ercan  Bayrak, İl Kadın Kolları Başkanı Özge Keçeci ve İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz eşlik etti.Yaşlılar haftası olması nedeniyle Turgut Mahallesi Bağlar Sokak no:42 adresinde yer alan Kocaeli Huzurevi'ni ziyaret eden MHP'lileri huzurevi girişinde, Kocaeli Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, müdür yardımcısı Belma Anık Aksu ve yaşlılar temsilcisi İlhan Özgüven karşıladı. Samimi ve sıcak bir şekilde karşılanan Sancaklı, huzurevi sakinlerinin hepsinin elini teker teker sıkarak sohbet etti.Sancaklı ayrıca huzurevi sakinlerine halı saha maçı için söz verdi.

 
ÖRNEK BİR HUZUREVİ
Huzurevi çıkışında gazetemize bir demeç veren MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, "Bildiğiniz gibi bu hafta Yaşlılar Haftası. Kocaeli Huzurevi sürekli gelip ziyaret ettiğim bir yer. Buraya gelmekten zevk alıyorum. Her geldiğimde huzurevi sakinleriyle sohbet etmekten zevk alıyorum. Onların anılarını dinliyorum. Biz eğer yaşlılarımıza, annelerimize, babalarımıza sahip çıkmazsak ve onlara gereken saygıyı göstermezsek yarın öbür günde bizim çocuklarımız bize saygı göstermez.Bizlerin örnek olması gerekiyor. Bizi bugün burada ağırlayan sayın müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum. Burada yaşlılarımıza çok iyi hizmet ediyorlar.Ülkemizdeki örnek huzurevlerinden bir tanesi" dedi.
 
TERÖR KORKUSUNA KAPILMAYIN
Ankara'da yaşanan patlamayla ilgilide bir açıklama yapan Sancaklı, "Bilindiği üzere terör ülkemizde şuanda çok ciddi bir tehdit oluşturuyor. Son 5 ayda Ankara'nın en güvenli caddelerinde 3 patlama yaşandı. Şuanda alınan ihbarlarda çok kötü. Ülke genelinde canlı bombalar gezdiği ve bomba yüklü arabaların gezdiği söyleniyor. Emniyet tarafından plakalar dağıtılıyor. Bu ihbarlar bizi huzursuz ediyor ama terörün istediği olayda bu zaten. İnsanlarımız üzerinde korku yaratmak istiyorlar, biz buna müsade etmeyeceğiz. Bunun için sokaklardayız, bunun için halkla, esnafla beraberiz. Tabiki herkes kendine göre önlemler alabilir ama sakın kimse terör korkusuna kapılmasın. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir ülkedir. Allah'ın izniyle bu belanın üstesinden gelecektir" dedi.