Rahmetli Alaettin Kurt’un Gebze’ye getirdiği Başmüdürlüğün taşınmasının ardından Gebze Merkez’de ki Postane’de tadilata alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde çalışmaların tamamlandığı postane Cumhuriyet Meydanı’nda ki yerinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

BAŞMÜDÜRLÜK BUHAR OLDUR

Rahmetli Alaettin Kurt’un Gebze’ye getirdiği PTT Başmüdürlüğü, geçtiğimiz yıl apar-topar Gebze’den taşındı. ‘Asıl olan hizmet vermek’ dinelerek, Başmüdürlüğün taşınması ört bas edilmişti. Aynı dönemde Gebze Merkez’de ki Postane binasında da tadilat başlamıştı. Posta hizmetleri anlamında büyük sıkıntı yaşayan vatandaşlar, tadilatın tamamlanması ile rahat nefes aldı.

DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VERMEK

Gebze Postane Müdürü Zafer Kotan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Postane binamızın iç ve dış cephesinde onarım, tadilat ve güçlendirme yaptık. Daha iyi şartlarda hizmet için yaptığımız çalışmalarımızı tamamladık ve 19 Şubat’tan itibaren de Gebze Merkez’deki binamızda hizmete başladık. Gebze’de PTT hizmetlerinde hiçbir sıkıntımız ve eksiğimiz yok. Gebzelilere daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımız sürüyor” dedi.