Yönetmen Birol Güven’in yeni sinema filmi Pamuk Prens oyuncuları saat 13.15’te söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi sonrasında da film Darıcalıların izlenimine sunulacak. Yapım komedi dalıyla dikkat çekiyor.

CUMARTESİ BÜYÜK GÜN

Darıca Park AVM’de bulunan Cinemoa sineması Cumartesi günü önemli günlerinden birine ev sahipliği yapacak. Yönetmen Birol Güven’in yeni sinema filmi Pamuk Prens oyuncuları saat 13.15’te söyleşi gerçekleştirecek.

Ardından da oyuncular filmi hep beraber Cinemoa sinemasında izleyecek. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan söyleşi ve film gösterimi ile başarılı yönetmen Birol Güven’in yeni filmi Darıcalı sinemaseverlerle birlikte olacak. Cumartesi günkü bu buluşmaya tüm Darıcalı sinemaseverler davetli. 
GENİŞ OYUNCU KADROSU 
Pamuk Prens’te Sinema oyuncusu Tamer Karadağlı'nın hayatı ve yaşadığı olaylardan yola çıkarak çekilen, filmdeki bütün karakterlerin kendilerini oynadığı Pamuk Prens filminin çekimlerinin bir kısmı Venedik'te yapıldı. Filmde eski eşi Arzu Balkan ile senaryo gereği tekrar evlenen Karadağlı'ya, kızları Zeyno da eşlik etti. Filmin büyük ilgi görmesi beklenirken Cinemoa’da gerçekleştirilecek oaln söyleşi ve film gösterimine Darıcalılar davetli. 4