Modern ve Zengin Parklar
Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde Özgürlük Mahallesi’ne yeni bir park daha inşa etti. 1400 metrekare alanda zengin ve tam donanımlı olarak parkı mahalleye kazandıran kurum, 2014 yılından bu güne kadar 15 yeni park çalışması yaptı. Yapımı tamamlanan parkta çocuklar için modern oyun grupları, gençler için mini basketbol ve futbol sahası, vatandaşlar için spor aktivitelerini yapabilecekleri modern spor aletleri, ailelerin de vakit geçirebilmelerini sağlayacağı kamelyalar bulunuyor.
2,5 Yılda 15 yeni Park Yapımı Tamamlandı
Çayırova Belediyesi’nin Özgürlük Mahallesi’ne kazandırdığı modern çocuk oyun alanı ve parkı, revize edilenlerle birlikte, son 2,5 yıl içinde Çayırova’ya kazandırılan 15. park olma özelliğini taşıyor. Çayırova Belediyesi, 2014 yılından bu yana mevcut 2 parkı kısmi revize etti. Çocuk oyun grupları dahil park alanlarını baştan sona yenileyen belediye, bu süre içinde revizelerle birlikte ilçeye 17 yeni ve modern park kazandırdı.
Yenimahalle’ye Bir Park Daha
Özgürlük Mahallesi’ndeki park çalışmasını tamamlayarak kullanıma sunan Çayırova Belediyesi, yeni bir parkı da Yenimahalle’de inşa edecek. 5122 Sokakta bulunan arazide çalışmalara başlayan belediye, gerekli altyapıların tamamlanmasının ardından park inşaatına başlayacak. Büyük ve modern bir park olarak planlanan proje 1200 metrekare alan üzerine uygulanacak. İçerisinde çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları yer alacak.
Başkan Demirci’den İnceleme
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Özgürlük Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkta ve Yenimahalle’de planlanan park alanında incelemelerde bulundu. Yenimahalle’de park alanında devam eden altyapı çalışmalarını yerinde değerlendiren Demirci, ilçenin her noktasında, toplumun her kesimine en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını belirtti. Çayırova’ya bu güne kadar birçok çocuk oyun alanı ve parklar kazandırdıklarını ifade eden Demirci, gelişen ve büyüyen Çayırova’ya daha fazla yeşil alan ve dinlenme alanı kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.