Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Vinsan Tesisleri’nde bulunan Cimnastik Salonu yılın ilk yarışmasına ev sahipliği yapıyor. Tesiste 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ritmik ve artistik cimnastik yarışması gerçekleştiriliyor. Kocaeli genelindeki 50 okulunun katıldığı yarışmalarda 2006-2010 doğumlu sporcular mücadele veriyor. 

 

RİTMİK CİMNASTİK YARIŞMALARI YAPILDI

Yarışmaya 10 okul katıldı. Zorlu mücadele sonucunda çember aleti kategorisinde, Minikler A’da İlayda Aras birinci, İclal Uçkan ikinci, Eylül Aycan Yılmaz üçüncü, Sera Nil Ural dördüncü ve Defne Yıldırım beşinci oldu. Serbest Seri Yarışması Minikler B kategorisinde ise Selin Özermiş birinci, Elif Kayra Çetin ikinci, Özge Özzayim üçüncü, Nehir Bilgin dördüncü ve Gökçe Bilge Yılmaz beşinci oldu. 

 

KAĞITSPOR CİMNASTİKÇİLERİ BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURDU

Yarışmanın ikinci gününde ise Artistik Cimnastik Yarışmaları gerçekleştiriliyor. Toplam 70 sporcunun katıldığı yarışmalar Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Sporcuları da başarılarıyla göz doldurdu. Kağıtspor Cimnastik Branşı sporcularında Aytuğ Obuz, Minik B’de dördüncü oldu. Muhammed Emin Özkan ve Kayra Ataç ise takım yarışmalarında birinciliği elde etti.