Prof. Kurtulmuş ilk olarak AK Parti İl Merkezi'ni ziyaret etti. Burada Kurtulmuş'u AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve partililer karşıladı. 

 

"AK PARTİ'NİN KALESİNDE OLMAKTAN MUTLUYUM"

Sözlerine "AK Parti'nin kalesi olan Kocaeli'de olmaktan mutluluk duyuyorum." diye başlayan Kurtulmuş,  "Türkiye zor bir süreçten geçiyor; ancak bu süreçte 1 Kasım seçimleriyle istikrarı yakalamış bulunuyoruz. Karşılaştığımız zorlukların üstesinde gelerek istikrara sahip çıktık. Türkiye ye düşmanları çelme takmaya devam ediyor. Başlatılan terör saldırılarında bundan dolayıdır. PKK'nın açtığı çukurları kapatıyoruz. Silopi Cizre ve sur da parantez kapandı. Şimdi birlik ve huzur zamanı Türkiye bu yaraları en kısa zamanda saracaktır." dedi.

 


Parti binasında yapılan konuşmaların ardından KOTO binasındaki Beytül Kebap Restaurant’ta sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

 

GENÇLERLE TOPLANTI
Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, AK Parti İl Gençlik Kollarının Sabancı Kültür Merkezi’ndeki Danışma Meclisi toplantısına katılıp, “Yeni bir kuşak yetişiyor” programında konuşma yapacak.