Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Yıldırım mesajında, çocukların geleceğine ışık tutan öğretmenlerin onların hayatında ve toplumda önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Yıldırım ''Öğretmenlik gücünü sevgiden alan kutsal bir meslektir. Ülkemizin aydınlık geleceğini öğretmenlerimizin alın terinde görüyoruz. Öğretmenlerimiz, güzeli ve her alanda yenileşmeyi savunan, milli birliğimizin, beraberliğimizin, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, geleceğimizin dönüşüm mimarlarıdır. Bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güvenimizin sonsuz olduğunu belirterek, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, mesleklerini icra ederken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin çocuklarına uzun yıllar eğitim vermiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.