MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım’ın ev sahipliğini yaptığı programa, GTÜ Rektörü Haluk Görgün, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Eski MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihat Vardar ve Gençsiad Başkanı Lokman Kılıç programa katılım sağladı.

YILDIRIM, “ARKASI GELECEK”

Ekonomistleri, eğitimcileri, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasileri düzenledikleri panel ile bir araya getiren MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, “MÜSİAD olarak göreve geldiğim günden bugüne dek kurumun kamuoyunda etkili bir faaliyet işleyişi içinde olmasını amaç edindim. Bu nedenle gerek başka oluşumların etkinliklerinde gerekse kendi derneğimizin etkinliklerinde çıtayı hep yükseltme düşüncesindeyim. Bu tür eğitim ve ekonomi panel ve seminerlerindeki organizasyon sayısını artırmaya devam edeceğiz. Derdimiz Gebze Bölgesidir. Bölgemizin kalkınmasının dışında kişisel bir plan ve düşünce içinde olmadığımın altını çizmek isterim.”dedi.

ÇİLER’DEN GEBZE VURGUSU

Programda girişimcilik ile alakalı sunum yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Ya üreterek var olacağız, ya tüketerek yok olacağız” dedi. Geçtiğimiz günlerde almış olduğu ödüle de değinen Çiler, “Buhara ödülünü Gebze adına aldım. Türkiye’nin başkenti Ankara, sanayinin başkenti Kocaeli’dir. Kocaeli’nin kalbi ise Gebze’dir” diyerek, bir kez daha Gebze’nin önemine dikkat çekti. Ev sahipliğini MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım’ın yaptığı programda GTO Başkanı Nail Çiler’den sonra GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’de konuşma yaptı.