Sözcü'nün haberine göre; Rus şarkıcı Tasha, Murat Dalkılıç'ın dansçısıyla İstanbul'da çekmek istediği klip için iletişime geçtiğini, özel bir uygulamadan mesajlaşırken, Yeşilbaş'ın kendisine “Kalmaya yer bakma. Bende kalırsın. Seni Murat Dalkılıç'la tanıştırırım" dediğini belirtti.   

"BiRAZ SAPIKTIR"

Tasha, bir süre sonra yazışmaların seyrinin değiştiğini, Yeşilbaş'ın “Yanında seksi kıyafetler getir. Ondan beste falan da alırsın. Biraz sapıktır ama. Türkiye'de bu iş başka türlü olmaz. Yapacaksan Türkiye'nin pop starıyla yap. 'Yok' diyorsan beni uğraştırma. Seks olmazsa sen zor star olursun" yazdığını ileri sürdü.

MURAT DALKILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Popçu Murat Dalkılıç, 'ahlaksız mesaj' iddiasına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Ömer Yeşilbaş ile yollarını ayırdığını vurgulayan ünlü ismin açıklaması şöyle:
"Sevgili Basın Mensubu Dostlarım;
Bugün gazetelerde sizlerle birlikte aynı anda öğrenmiş olduğum 3. şahısların arasında geçen tuhaf, anlamsız ve bir o kadar da çirkin yazışmalara adımın karıştırılmaması ve tamamen benim dışımdaki bu konunun benim manevi değerlerime, kişiliğime, aileme zarar verecek boyutlara taşınmaması bakımından hassasiyetinizi rica ediyorum.
Ben yaptığım işlerle anılmak isteyen ve beni dinleyen, izleyen milyonların bana verdiği desteği, güveni ve sevgiyi haketmek için durmadan çalışan biriyim. 
Hiçkimsenin beni bu tür polemiklerin içine çekmesine izin vermeyeceğim ve aynı özeni sizlerden de bekliyorum. 
Kimin kime ne yazdığı, yazılanların hangisinin değiştirildiği ya da konunun diğer herhangi bir yanıyla ilgilenmiyorum ancak beni bu tür bir açıklama yapmak zorunda bırakan Ömer Yeşilbaş bugün itibarıyla benim ekibimde yer alan bir dansçı değildir.
Saygılarımla."