Kocaelispor’un sağlık sponsoru VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleştirilen kontrollerin ilk gününde Kılıç Arslan Kopuz, Sinan Pektemek, Murat Soner Başak, Hamza Mutlu, Mert Yavuz, Sefa Narin, Burak Süleyman ve Ali Berk Tetik hazır bulundu.

33 FUTBOLCU SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Kocaelispor’un 29 Temmuz’da start vereceği Bolu kampı öncesinde futbolcular sağlık kontrolünden geçiyor. Kamp kadrosunda yer alacak olan 33 futbolcunun sağlık kontrolleri kulübün sağlık sponsoru VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Sabah erken saatlerde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde futbolcular ilk olarak kan ve idrar tahlili yaptırdı. Daha sonra efor, ekg ve akciğer taramasından geçirilen futbolcular, son olarak dahiliye, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, kulak burun boğaz, göz ve ortopedi doktorları tarafından muayene edildiler. Yapılan kontrollerin ardından futbolcuların sağlık durumlarının gayet iyi olduğu gözlendi.

UZEL; “VM MEDICAL PARK’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kulüp Müdürü İlker Uzel, sağlık kontrolleri sırasında futbolcuların yanından bir dakika olsun ayrılmadı. Uzel, “Geçtiğimiz yıl sağlık sponsorluğumuzu üstlenen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ne futbolcularımıza sağladığı bu güzel ortamdan ötürü teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yılki şampiyonluğun en büyük destekçilerinden biri de VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’dir. Bu nedenle başta Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta olmak üzere tüm VM Medical Park Kocaeli Hastanesi yöneticilerine ve çalışanlarına tüm Kocaelispor camiası adına teşekkür ederiz” dedi.