Sevgililer Günü’ne denk geldiği için maça taraftarın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu arada yönetim günün anlamıyla ilgili güzel bir jest yaptı. Maça sevgilileri ile gelen çiftler girişte ücret ödemeyecek. 

BİLETLER SATIŞ NOKTALARINDA
Kocaelispor Kulübü yönetimi 14 Şubat Pazar günü İsmetpaşa Stadı’nda oynanacak Tunaspor maçının biletlerini yoğun ilgi olması beklendiği için erkenden satışa sundu. Bugün başlayan satışlar yarın, ertesi gün ve Cumartesi günleri de devam edecek. Pazar günü sadece gişelerden satış olacak. Taraftarlar biletlerini fuar içindeki kulüp binası, Görkemspor ve Akademispor Mağazaları, Köfteci Niyazi ve Lunasan Cafe’den temin edebilecek.  
FİYATLARDA DEĞİŞİKLİK YOK
Bilet fiyatlarında her hangi bir artış yapılmadı. Taraftarlar deniz tarafı kale arkası için 5, maraton için 10, numaralı B için 25 ve numaralı A için ise 40 TL bilet ücreti ödeyecekler. Maçı Vip protokol tribününden izlemek isteyenlerin ödeyeceği ücret ise 100 TL olarak açıklandı. Stat kapılarının 11.30’da açılacağı hatırlatılarak, kapılarda sıkışıklık olmaması için erken gelinmesi istendi. 
SEVGLİLERE ÜCRETSİZ
Bu arada Kocaelispor yönetimi sevgiler günüyle ilgili güzel bir jest yaptı. Maça sevgilileriyle gelecek çiftlerden ücret alınmayacağını açıkladı. Çiftlerin deniz tarafı kale arkası 15 numaralı kapıdan giriş yapabilecekleri bildirildi. Maça hem taraftarların, hem de çiftlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.