Kızılyıldız Kulübü’ne 100 bin Euro’luk ödeme aradan bir haftayı aşkın süre geçmesine rağmen yapılamadı. Kaynak bulmak için yoğun şekilde koşturan Başkan Yavuz telefonlara çıkmıyor, antrenmanları izlemeye de gelmiyor. Futbol Şube Sorumlusu Ceyhun Hoşdil sabah idmanına gelen basın mensuplarına, “Birkaç gün içinde açıklama yapmayı umut ediyoruz” dedi.  


HOŞDİL: “BİR KAÇ GÜN İÇİNDE AÇIKLAMA YAPILACAK”
Kocaelispor camiasında endişeli bekleyiş sürüyor. Kızılyıldız Kulübü’ne 100 bin Euro’luk taksit ödemesi aradan bir haftayı aşkın süre geçmesine rağmen henüz yapılamadı. Kaynak arayışı içerisinde yoğun bir şekilde koşturan Başkan Bahri Yavuz telefonlara çıkmıyor, eskiden kaçırmadığı antrenmanları izlemeye de gelemiyor. Dün sabahki idmanda Futbol Şube Sorumlusu Ceyhun Hoşdil basın mensuplarının ödemeyle ilgili sorularına, “Başkanımız konuyla ilgileniyor. Birkaç gün içinde gerekli açıklamayı yapacağımızı umut ediyoruz. Kızılyıldız Kulübü ile de sürekli temas halindeyiz” yanıtı verdi.  


TUNASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI START ALDI 
Vinsan Büyükşehir Tesisleri’nde yapılan haftanın ilk idmanında tempo yüksekti. Kaleci Can Emre dışında tam kadro çalışan Yeşil-Siyahlı ekipte futbolcular yaklaşık 1 saat kadar gruplar halinde tempolu koşu yaptılar. Koşuların sonunda ise her iki kaleye sağ ve sol taraftan orta gol çalışması yapıldı. Kaleci Can Emre’nin Riva’da kursta olduğu bu yüzden 3 gün antrenmanlara gelemeyeceği belirtildi. Antrenmanı futbol şube sorumlusu Hoşdil’in yanı sıra yönetimden Hakan Coştu, İsmail Kolaylı ve Yaşar Can da takip etti.