Kocaelispor yönetimi, gece oynanacak Güngören Belediyespor maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Bu maça özel, taraftardan gelen talep doğrultusunda deniz tarafı kale arka ve maraton tribün biletlerinde artırıma gidildi. Daha önce 5 TL olan deniz tarafı kale arkası bileti 10, maraton bileti ise 15 TL’ye yükseltildi. Ayrıca dağ tarafındaki kale arkasındaki tribün de bu maç için açılacak. Bu tribün biletleri 5 TL olarak belirlendi. Yönetim kurulu gece maçına özel basılan ve hatıra olarak saklanabilecek maç biletlerinin üzerine isim ve mesaj yazılabileceğini duyurdu. Kombine kartı olanların maça bilet alarak girmesinin kulübe ayrıca katkı sağlayacağı da belirtildi.   Yönetim tarafından yapılan açıklamada taraftarın maça Türk bayraklarıyla gelmeleri de rica edildi.  

Yönetimin konuyla ilgili duyurusu şöyle: 
26 Mart 2015 Cumartesi günü saat 19.00 da İzmit İsmetpaşa Stadyumunda oynayacağımız İstanbul Güngörenspor müsabakasının biletleri çarşamba akşamı, perşembe ve cuma günleri aşağıdaki bilet satış noktalarında, cumartesi günü ise stadyumdaki bilet gişelerinde satılacak olup bilet fiyatları:

Dağ Tarafı Kale Arkası Bilet: 5 TL
Deniz Tarafı Kale Arkası Bilet: 10 TL
Maraton Tribünü Bilet: 15 TL 
Numaralı B Tribün Bilet: 20 TL
Numaralı A Tribün Bilet: 30 TL
VIP Protokol Tribün Bilet: 50 TL

BİLET ÖN SATIŞ NOKTALARI:
1- Fuar İçi Kulüp Binası
2- Görkemspor Mağazası
3- Akademispor Mağazası
4- Köfteci Niyazi
5- Lunasan Cafe
6- Bülbüloğulları Büfe

Gece maçına özel olarak basılan ve hatıra olarak saklayabileceğiniz, üzerine adınızı ve Kocaelispor'a mesajını yazıp paylaşabileceğiniz maç biletlerini, kombine kart sahiplerinin de satın alması Kulübümüze ayrıca katkı sağlayacaktır.