Yazın en sıcak günlerini geçirdiğimiz günlerin ardından hava sıcaklıkları birkaç gün normal seyrinde devam edecek MGM’den yapılan açıklamalara göre birkaç gün en yüksek sıcaklık 32 derece olacak ancak öğle sıcaklarına karşı dikkat edilmesi gerekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda mevsim normallerinin biraz üzerinde sıcak günler yaşadık. Ramazan Bayramı’nda önceki günlere nazaran biraz daha serin olurken önümüzdeki günlerde sıcaklık birkaç derece düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM)’den yapılan açıklamalara göre önümüzdeki günlerde önceki yıllara göre biraz daha serin günler yaşayacağız. Açıklamalara göre her ne kadar sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyredecek olsa da vatandaşların öğle vaktinde oluşacak sıcaklıklardan kendisini koruması gerektiği bildirildi.

EN YÜKSEK 32 DERECE

MGM’nden yapılan açıklamalara göre önümüzdeki günlerde sıcaklıklar şöyle olacak; Bugün en düşük sıcaklık 18 dereceyi gösterirken, en yüksek sıcaklık 30 dereceyi bularak az bulutlu şekilde olacak. Havadaki nem oranı ise yüzde 48 ile 88 arasında değişecek. Yarın ise en düşük sıcaklık yine 18 dereceyi gösterirken en yüksek sıcaklık 1 derece artış göstererek 31 derece olacak. Pazartesi ve Salı günleri ise sıcaklıklar yine 18 ila 32 derece arasında seyredecek.