MHP İzmit İlçe Başkanlığı, bugün düzenlediği üye katılım töreniyle Kuruçeşme Mahallesi’nden 18 kişiyi bünyesine kattı. Kuruçeşme’de düzenlenen törene MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Kuruçeşme mahalle başkanı Recep Uzer ve çok sayıda partili katıldı. Yeni katılan partililerle birlikte MHP’nin Kuruçeşme’deki üye sayısı 4 bin 500’e yaklaştı.
 
TEK ADRES MHP
Törende konuşan İzmit ilçe başkanı Ahmet Yalçınöz, ” MHP olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Ardından konuşan il başkanı Aydın Ünlü ise şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor, bunları atlatacağız. Bugün MHP camiası çok büyük bir sülale, birbirini tanıyan seven bir camia. 170 bin oy alan camianın içinde elbette eleştiriler olacaktır. Bu büyük sülale büyümeye devam edecek. Biz fotoğrafın büyüğüne bakacağız yarın çocuklarına huzurlu bir eğitim vermek isteyen vatandaşlar, ülkemizde huzur isteyen vatandaşlar huzurun tek adresi MHP.
 
ÜLKENİN SİGORTASIYIZ
Ne Mutlu Türk’üm diyen herkes önümüzdeki seçimlerde MHP’ye hak ettiği değeri verecek. Önümüzdeki süreç zor. Sessizlik var ve sessizliğin ardından ne çıkacak belli değil. Kim ne senaryo yazarsa yazsın en büyük senaryoyu MHP yazacaktır. Biz daha da büyüyeceğiz, siyasetin ikinci planda kaldığı bu ülke var olsun diyenler, olmasın diyenler seçimde karşı karşıya gelecek. Hepinizin duruşu bu ülkenin sigortası bizler bir araya geldiğimizde bu gücü oluşturacağız.”
 
Kuruçeşme’den MHP’ye üye olanların isimleri ise şöyle: Cengiz Bilsin, Öznur Alpak, Zeynep Çelik, Sedat Çelik, Murat Eski, Oğuzhan Aykırı, Mustafa Aykırı, Sevda Bilsin, Remziye Bilsin, Nilgün Aykırı, Canan Öztürk, Gökhan Erdemir, Zuhal Erdemir, Tunahan Aykırı, Nagihan Garip, Yılmaz Garip ve Enis Yüksektepe.