VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kendi bünyesinde organ nakli kurulu oluşturdu. Konuyla alakalı dün gerçekleştirilen toplantıda Medical Park Göztepe Hastanesi Organ Nakli Merkezi yetkilileri, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde bilgilendirme sunumu yaptılar.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Genel Müdür ve Tıbbi Direktör Doç. Dr. Soner Şahin, Başhekim Göksel Ensari, Medical Park Göztepe Hastanesi Genel Müdürü Gürsoy Yıldırım ve doktorlar katıldı. Konuyla ilgili bir sunum gerçekleştiren Medical Park Göztepe Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Volkan Turunç ve Üroloji Uzmanı Op. Dr. Aşkın Eroğlu, toplantıya katılanları kronik böbrek yetmezliği ve böbrek nakli konusunda bilgilendirdiler. 2013 yılında kurulan Medical Park Göztepe Hastanesi Organ Nakli Merkezi’nde bugüne kadar 1.000 böbrek nakli, 800 donor nefrektomisi, 80 pediatrik nakil ve 1.500 post-transplant hasta takibi gerçekleştirdiklerini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Volkan Turunç, gerçekleştirilen bu çalışmaları fotoğraflar eşliğinde katılımcılara sundu.

Toplantı sonunda katılımlarından ve bilgilendirmelerinden ötürü Medical Park Göztepe Hastanesi Genel Müdürü Gürsoy Yıldırım ve sunumları gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Volkan Turunç ile Üroloji Uzmanı Op. Dr. Aşkın Eroğlu’na teşekkürlerini ileten VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdür ve Tıbbi Direktörü Doç. Dr. Soner Şahin, kendi bünyelerinde de bir organ nakli merkezi kurmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Toplantı sonrasında şu isimler organ nakli kuruluna seçildi;

VM MEDICAL PARK KOCAELİ HASTANESİ ORGAN NAKLİ KOORDİNASYON KURULU;

Doç. Dr. Soner Şahin (Genel Müdür ve Tıbbi Direktör)
Göksel Ensari (Başhekim)
Op. Dr. Saim Kale (Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı)
Uzm. Dr. Sema Öncül (Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı)
Uzm. Dr. Elif Atar Gaygusuz (Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı)
Dilay Süloğlu (Psikolog)
Yasemin Kaptanlar (Eczane Mesul Müdürü)
Pelin Üçel (Hasta Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı)
Tuğba Kalemci (Hasta İlişkileri Sorumlusu)