Cinayete kurban giden Aysun Bozcan’ın eşi Hasan Bozcan da uzman çavuş olarak Hakkari’de görev yapıyordu. Olayı duyar duymaz önceki gece İzmit’e geldi. Yaralı kızı F.B.’yi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret ettikten sonra, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek koruma altına alınan diğer kızı B.B.’nin (12) kendisine teslim edilmesini istedi. 

BOŞANDIKTAN SONRA PARA İSTEDİ

Öte yandan Alper Deveci’nin yaklaşık 2 ay önce Aynur Duran’dan boşandığı ortaya çıktı. Çocukları bulunmayan çift, karşılıklı anlaşarak boşanma işlemini gerçekleştirdi. Alper Deveci, bu ayrılıkta ödeyeceği tazminata karşılık eşinin borçlarını kapatmayı kabul etmişti. Ancak borçlar bitmeye yakın Aynur Deveci’nin para almadığı şeklinde mahkemeye başvurup, ayrıca tazminat istediği iddia edildi. Bunun üzerine sinir krizi geçiren ve cinayet gecesi Aynur Duran’ın anlaşmaya yanaşmadığını gören Alper Deveci’nin eski eşi ve ailesine kurşun yağdırdığı belirtiliyor. 

KORUMA ALTINDA TUTUTLUYOR

Alper Deveci, korkunç cinayetlerin ardından kayıplara karışmıştı. Erzincan plakalı aracıyla firar eden ancak bu aracıyla İzmit Rafet Karacan Bulvarı’nda kaza yapınca taksiye binerek kaçan Deveci, polis tarafından her yerde aranıyor. Bu sırada Aynur Duran’ın yakınlarını da telefonla aradığı, “İşim bitmedi, Aynur’u da öldüreceğim” dediği yönünde iddialar var. Bunun üzerine Aynur Duran, polis tarafından İzmit Asayiş Şube Müdürlüğü’nde koruma altına alındı. Alper Deveci yakalanana kadar hem Aynur Duran’ın hem de B.B’nin koruma altında tutulacağı öğrenildi.

Eşiyle Konuşmaya Gelen Uzman Çavuş Kurşun Yağdırdı