Meral Akşener’i destekleyeceğini açıklayan Kaan Dilmen dün akşam saatlerinde MHP İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Dilmen’den boşalan başkanlık koltuğuna Genel Merkez talimatı doğrultusunda İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından mevcut yönetimde başkan vekili olarak görev yapan Ahmet Yalçınöz getirildi. Atanmasının ardından makamına oturan Yalçınöz MHP İzmit İlçe Başkanı olarak ilk açıklamasını yaptı. Yalçınöz, “En kısa zamanda partimi yarın seçim varmış gibi hazırlayacağım. İlk hedefimiz İzmit Belediyesi’ni MHP’ye ve Kocaeli halkına hediye etmektir. Herkesi kucaklayacağız.  Davamızın bütün mensuplarına eşit mesafede olacağız. Ülkücülükten aldığımız terbiye bunu gösterir. Yetişme tarzımız da budur” dedi. 
YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK OLACAK
MHP İzmit İlçe yönetiminin oyları ile Oğuz Erhan Kopuk’un başkan seçildiği yönündeki iddiaları da yalanlayan Yalçınöz, “İlçe binamızda herhangi bir oylama olmadı. Yönetimde bir değişim ve yenilik düşünüyorum. Kaan Dilmen ile 5 yıl birlikte görev yaptık. İstifa ederek teşkilatın önünü açmak yönünde doğru bir karardı. Ben ayrıca üst kurul delegesiyim. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sonuna kadar yanındayım. Kongre tarihinde olacak. 

Ahmet Yalçınöz kimdir? 
1975 İzmit doğumlu. MHP’ye 18 yaşında üye oldu. 13 yıldır yönetimlerde görev alıyor. Son olarak Kaan Dilmen’in yönetiminde başkan vekili olarak görev yaptı.  Evli 2 çocuk babası.