Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Tefsir Sokak'ta bulunan bir matbaa dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, matbaacılık yapan Tuncay Güç (32), elektrik kesilmesi nedeniyle dükkanında jeneratör çalıştırdı. İşini yaptığı sırada gece saatler olduğu için uyuya kalan Güç'ten akşam saatlerine kadar haber alamayan yakınları, Tuncay Güç'ün iş yerine giderek dükkanın kapısını açınca onu hareketsiz bir şekilde koltukta otururken buldu. Hemen 112 Acil Servis ve polise haber verildi.

İhbar üzerine hemen olay yerine gelen polis ekipleri, matbaanın önüne güvenlik şeridi çekerken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Tuncay Güç'ün hayatını kaybettiği anlaşıldı. Savcının incelemesinin ardından şahsın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul'da bulunan Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Hayatını kaybeden Tuncay Güç'ün evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, jeneratör gazından zehirlenip hayatını kaybettiği iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.